berntagegrimstad.no
B-Å Grimstad Consulting JEG HJELPER DEG GJERNE i din lederutvikling 

«Ledelse og organisering er noe jeg alltid har vært opptatt av. Nå gleder jeg meg til å dele min kunnskap og erfaring med deg.  Jeg ønsker å hjelpe deg med å lykkes som leder og lagbygger.»

Med vennlig hilsen

Bernt-Åge Grimstad


Kanskje du trenger en samtalepartner - råd og veiledning i din lederrolle? 

Jeg kan også hjelpe deg og din bedrift med:

 • Lagbygging
 • Oppfølging og utvikling av medarbeidere og ledere
 • Målbildeprosesser
 • Utarbeidelse av rutiner og arbeidsprosesser
 • Servicekvalitetsprogram - «det lille ekstra»


Foredrag 

 

Du kan booke meg som foredragsholder med tema innenfor ledelse og organisering. 


Forespørsel om oppdrag

Send meg en forespørsel om ønsker og behov så hører du fra meg. Du kan ta kontakt på telefon 97670504, fylle ut «Kontaktskjema» eller sende meg en e-post.

Kontaktskjema


 


Vil du heller sende en e-post klikk på «Send e-post»:

Send e-post
 


Hvem er jeg og hva står jeg for......

 


Jeg er forfatter av boken «Ledelse er enkelt  - en vei til bedre lederskap».  «Ledelse er enkelt» er en bok som har fokus på hva som er de viktigste faktorene å vektlegge for å lykkes i leder-rollen. 

I boken får du enkle beskrivelser og tips om hvordan håndtere mennesker i din rolle som leder, og at ledelse først og fremst er å bygge lag. En leder som følger de grunnleggende rådene som beskrives i boken, vil oppleve at ledelse er enkelt. 

Klikk på boken om du ønsker å kjøpe den.


Blogg

Link til Blogg

Jeg har etablert en blogg der du vil finne tema om ledelse, lederutvikling, personlig utvikling, likeverd, livskvalitet, bærekraft, og fotball når jeg tar på meg hatten som «fotballekspert.» Ønsker du å besøke bloggen min klikk på Link til Blogg.


Sterkeste sider

Gjennom arbeidserfaring og utdannelse har jeg skaffet meg en solid breddekompetanse både ved å jobbe som leder og spesialist innen ulike områder.  

 • Lederkompetanse - med spesielt vekt på lagbygging
 • Oppfølging og utvikling av medarbeidere og ledere
 • Målbildeprosesser
 • Utarbeidelse av rutiner og arbeidsprosesser

min rådgivning av ledere, og i utvikling av ledere og medarbeidere, bygger jeg på rådene og tipsene som er beskrevet i boken min «Ledelse er enkelt». Jeg har selv erfart at de rådene fungerer godt til å skape ny utvikling, og til å fremme god lagånd.B-Å Grimstad Consulting  -  Bernt-Åge Grimstad


Jeg  har startet mitt selskap. Visjonen min er: «Skape opplysthet gjennom selvbevissthet. Være medskaper slik at drømmer blir til virkelighet.»


 Mine verdier«Hærlig – Ærlig – Kjærlig,..... stolt og takknemlig»  

«Hærlig» står for å spre glede

 • Når jeg sprer glede vil det ha en smittende effekt og det tilføres energi i samspillet med andre mennesker.

«Ærlig» står for sannhet i alt jeg gjør. 

 • Sannhet skaper trygghet og tillit. 

«Kjærlig» er å vise at jeg bryr meg og at alle er like viktig. 

 • «Kjærlig» er å lytte aktivt slik at alle føler trygghet til å fremme sine kreative forslag og idéer.

«Stolt og takknemlig» er positive tanker gjennom selvsnakk. 

 • Jeg forteller til meg selv alt jeg er stolt og takknemlig for. 
 • Jeg starter dagen med tanker og følelser om takknemlighet.  «Jeg er så glad og takknemlig for.....» 
 • Om kvelden tenker jeg igjennom alt jeg har fått til i dag,  og som jeg er stolt av. 


Arbeidserfaring

Jeg har min arbeidserfaring fra bank, og startet i Sunnmørsbanken i 1975. De første 10 årene  jobbet jeg som kundebehandler og kasserer. Etterhvert fikk jeg anledning til å prøve meg som leder, og det var en rolle jeg fant meg godt tilrette i. Fra 1985 og frem til 2003 hadde jeg ulike lederstillinger i Sunnmørsbanken, K-Bank og Nordea.

Fra 2003 - 2018 var det spesialist roller i Nordea som var mitt arbeidsfelt. De fleste av disse årene jobbet jeg som forretningsutvikler innenfor Personkundemarkedet, og fikk da være med på den digitale utviklingen i banken. Jeg hadde ansvar for konseptutvikling med utarbeidelse av rutiner og arbeidsprosesser. Blant annet hadde jeg en sentral rolle i implementering av «Kasseløse Bankkontor» i Nordea Norge, å fjerne manuell kontanthåndtering fra Bank-kontorene.

De siste årene i Nordea hadde jeg ansvar for utarbeidelse av rutiner og arbeidsprosesser innen ikke finansiell risiko, spesielt med vekt på KYC (Kjenn din kunde - prosesser) og AML/CTF (anti hvitvasking og terrorfinansiering).

Både i rollene som leder og som spesialist fikk jeg innblikk i hvor viktig det er med godt lederskap. Gjennom min erfaring har jeg dannet meg et bilde av hva som bør vektlegges i lederrollen. 


Utdannelse 

 Jeg har gjennomført følgende utdannelse:

 • 2014-2018: Diverse kurs i tilknytning til lovmessige krav innen KYC/AML/CTF
 • 2010: Nordvest Forum; Lederprogrammet Coachende Lederskap - instruktør Sverre Kile
 • 2002: Elektronisk Handel ved universitetet i Tromsø
 • 1999-2001: Diverse fag ved BI Møre med spesielt vekt på Markedsføring og Organisasjon. (Arbeidspsykologi, Internkontroll, Kostnads- og Inntektslære, Organisasjonslære, Rettslære 1, Markedsføring i bank, Medier og Kommunikasjon, Organisasjonspsykologi og ledelse, Markedsrett,  Markedskommunikasjon, Markedsføringsledelse, Markedsføringskanaler, Organisasjonsteori, Forbrukeradferd)
 • 1997-1998: K-Coach opplæringsprogram i salgsledelse (var også med på å utvikle dette programmet for K-Bank, nå Nordea).
 • 1993-1994: Nordvest Forum, Lederutviklingsprogram; «Ledelse i forandring».
 • 1990-1991: Internt lederprogram i K-Bank, «Basisprogram for ledere».   


Blogg

Jeg har etablert en blogg der vil du blant annet finne innlegg om ledelse. Ønsker du å besøke bloggen min klikk på hjem knappen nederst på siden!